Beli Kasut 1 Percuma 1 di Brand's Outlet

Teks: Zaila Hafni

Pagi Sabtu lepas yang nyaman dan dingin-dingin kami sekeluarga keluar juga kejap nak cari kasut kerja hasben yang dah uzur sangat tu.

Jalan punya jalan, sekali akak yang dapat 2 pasang flat shoes sedangkan hasben tak jumpa pulak kasut yang dia berkenan. Alih-alih dia beli sandal aja. Katanya nantilah pulak cari kat tempat lain.

Akak takdelah nak beli pun tapi saja je try. Ada satu design tu memang kesukaan akak lah. Kikiki hasben tau sangat dah gamaknya. Tetiba dia kata ambik la satu. Haih mau tak berbunga hati kome. Cuba sepasang dan cari saiz yang sesuai. Navy colour.

Lebih kurang macam ni lah rupa dia.

Sumber: amazon.co.uk


Jadilah kan sepasang, RM49.90.

Nak bayar di kaunter, cashier tu kata ni buy 1 free 1, akak boleh ambik sepasang lagi.

Wahhh. Berbunga mekar setaman la kita! Dan dan pilih sepasang lagi. Weeeeeee

Kali ni pilih yang ada reben, kaler dark green. Lebih kurang macam dalam gambar ni lah. Hasben kata lawa. Ewah. Memang tak tengok yang lain dah la. Walaupun tangan gatal asyik nak ambik kasut hitam aje.

Sumber: glamcloset.uk


Maka pulanglah akak dengan hasil 2 kasut pada RM49.90 sahaja. Boleh kata sepasang RM25 la kan. Kira murah dan mampu la untuk akak.

Silakan lah ke Brand's Outlet, Main Place Mall, USJ 21.

Segala pakaian, beg, kasut, tali pinggang ada belaka. Boleh cuci mata. Hehe


No comments:

Post a Comment

Ada soalan? Komen di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...