Segarkan Muka dengan Gel Pembersih Muka Safi Fruity Fresh Lemon

Teks: Zaila Hafni

Jalan-jalan ke Tesco, di seksyen penjagaan wajah. Biasa beli produk Safi.

Safi Rania Gold sebelum ni. Lepas tu rasa nak tukar lain pulak.

Ternampak satu botol kuning yang cantik berkilau-kilau. Eh apa ni?

Ambik 1 botol dan tengok dekat-dekat. Baca label baru tahu tu pencuci muka. Macam best nak cuba.

Sudahlah muka jenis berminyak, sesuailah nak guna pencuci gel.

Ada dua, strawberi dan lemon. Akak pilih lemon.

Peh balik try guna memang best. Rasa muka sejuk lepas bilas kahkah. Yang penting muka tak kering lepas cuci. Memang rasa segar. Dalam gel tu siap ada fine beads untuk buang kulit mati.

Korang yang muka berminyak, boleh cuba. Dan botolnya pum handy and cute. Untuk nak bawak travel pun senang. Sedap ni cuci kalau lepas buat aktiviti lasak ke sukan ke. Try lah.

Ini gel pembersih muka Safi Fruity Fresh (Lemon) yang akak guna. Harga dalam RM9 - RM11, tengok la beli kat mana. Tesco ke Watson ke atau mana-mana supermarket atau drugstore.

Sumber: safi.com.my

Ada 3 jenis semuanya. Geram pulak akak tengok. Macam nak makan!

Sumber: safi.com.my

Korang cubalah. Mana tau rasa best macam akak. Hehe

No comments:

Post a Comment

Ada soalan? Komen di sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...