Showing posts with label Review Drama. Show all posts
Showing posts with label Review Drama. Show all posts

Pok Ya Cong Codei

Teks: Zaila Hafni

Akak tertarik nak tengok cerita Pok Ya ni bila nampak Tuan Syahril Kadir share di FB. Mesti lain dan special cerita ni. Dia jarang share pasal drama tv.

Jadi akak cari kat Youtube.

Ada! Masa tu lah, lepas tu dah kena delete kahkah

Gigih akak tengok. Top up prepaid takut data habih. Haha

Version yang akak tengok ni, orang tu rekod depan tv aje. Siap dengan iklan yang di-fastforward pun masuk sekali. Kira fefeeling tengok tv lah. Tapi taklah clear sangat. Sekadar boleh tengok.

Semalam akak search kat Youtube, takde dah videonya. Tak merasa hasben akak nak tengok. Huhu. Nyosar pulak tak download hari tu.

Apa yang best sangat drama ni?

Yang paling buat orang tertanya, gapo dio Cong Codei ni? Lagu mana nak sebut?

Actually Cong Codei tu Concorde. Hotel Concorde. Haha. Pok Ya orang kampung tak pandai nak sebut.

Sumber: utusan online

Seronok tengok cerita kisah masyarakat. Lagi kisah gangster underground macam dalam cerita ni. Dan setiap manusia walaupun kita nampak gedebe sangat pun, entahkan dia lagi mulia hati daripada orang yang kita nampak molek tapi akhlak tak molek langsung.

Sinopsis korang boleh google lah ye. Akak nak cerita tak pandailah. Kahkah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...